Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.
Cart 0 0,00 DKK

Om A1 Pallemøbler

GENANVENDELSE AF PALLER OG KABELTROMLER

I stedet for at smide gamle paller og kabeltromler på forbrændingen, genanvender vi træet til produktion af palle- og kabeltromlemøbler og reducerer derigennem udledningen af CO2.

Vi indhenter paller og kabeltromler fra vores kunder og udvikler møbler af dem. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi genanvender træet, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger.

Pallemøbler fås både til stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer.

Vi har stor fokus på at finde muligheder for bruge kasserede paller og rammer samt kabeltromler.
Vi udvikler forskellige møbler ud af paller / rammer og kabeltromler som man ellers ville lave til flis eller køre på forbrændingen

Paller/rammer og kabeltromler som er beskadigede og derfor bliver kasseret, tages ind på værkstedet. Vi udnytter det som kan bruges og det frasorterede bruges som brænde, så der er så lidt ressourcespild som overhovedet muligt i vores produktion.

Alle priser er inklusiv 25% moms    – GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500.- KR ELLERS 395.-KR I FRAGT

NB: Alle vores palle- og kabeltromlemøbler er unikke – ikke 2 produkter er ens. Og de er naturligvis håndlavede - i dansk kvalitet.

JESPER JENSEN
UDVIKLINGSCHEF
HELENE GARLY
Pallehandler,
Kundeservice
OLE BRINKMANN
Pallehandler
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.