Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Shop

Er du også hoppet med på bølgen og drømmer om et bæredygtigt bord af kabeltromle? - Så tag et kig her. Vi producerer borde af rustikke kabeltromler af den fineste kvalitet. Når du køber dit kabeltromlebord, køber du et bord af en genanvendt kabeltromle, som er blevet slebet og lavet om til et bord. Du kan forvente, at du får dit helt eget unikke bord, som har et rustikt udtryk, og der er ikke 2 der er ens! Kabeltromler er lavet af godt, gedigent fyrretræ og vi indsamler gamle udtjente kabeltromler, som er nøje udvalgt, med møbelproduktion for øje.

Borde af kabeltromler - perfekt ude som inde.

Er du interesseret i et bæredygtigt bord, som er rustikt og der ikke findes 2 der er ens? Så kig her hos os. Vi har kabeltromler i flere størrelser og vi laver også gerne dit helt eget specialesignede bord. Vi giver det enkelte kabeltromlebord en slibning som udgangspunkt og du kan derefter tilkøbe dig yderligere behandling. Da kabeltromlerne er genanvendte må du forvente, at der kan sidde søm i, og være gamle hakker, dette gør bare bordet endnu mere unikt! Vi udvælger de gamle kabeltromler med øje for at finde dem der egner sig bedst til det møbel vi gerne vil producere af dem.

cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.