Shop

Kategori

Kategori
  • Palle havemøbler (6)
  • Erhverv (3)
  • Pallemøbler (3)
  • Højbede og plantekasser (2)
  • Plantekasse kits (2)
  • Palleborde (1)

Palle Havemøbler

Med palle havemøbler bliver det nemmere at realisere ethvert haveprojekt. Og her hos A1Pallemøbler har vi gjort det endnu lettere, idet vi har samlet alle vores pallemøbler til haven på én side. Går du således og drømmer om at indrette haven eller terrassen på ny? Og ønsker du at gøre det med rå og rustikke paller? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du palle havemøbler til ethvert behov. Gå på opdagelse i både plantekasser, bænke, borde og meget, meget mere – du vil ikke blive skuffet!

Skab din drømmehave med palle havemøbler

Vi ønsker at inspirere dig samt vække din kreativitet. Palle havemøblerne her på siden skal altså give dig lyst til at skabe din helt egen perfekte have med palle havemøbler. Du kan bruge dem, som de er, eller du kan vælge at bygge videre på dem med andre paller, så du får dine møbler præcis, som du gerne vil have dem. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at vi har palle havemøbler til enhver smag samt behov, og de er alle sammen trendy, rustikke og rå – og naturligvis også utroligt fleksible. Og er det netop det, du er på udkig efter i dine nye havemøbler? Jamen så er palle havemøbler med garanti den helt rette løsning for dig!

Palle havemøbler af genanvendt træ

Alle vores palle havemøbler er lavet af genanvendt træ, således vi er med til at mindske udledningen af CO2. vi indhenter altså affaldspaller fra vores kunder, hvorefter vi bruger dem til at lave pallemøbler af. Og når det så er sagt, så bruger vi stort set også alt træet, så der er så lidt som muligt, der går til spilde. Og idet vi anvender affaldstræ, får du dit helt eget personlige pallemøbel havemøbel i en moderne og rå stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger. Det betyder desuden også, at du får helt unikke pallemøbler, når du køber dem hos os. Der er ikke 2 produkter her på siden, der er 100% ens, og du kan derfor være helt sikker på at skille dig ud.

Stort udvalg af palle havemøbler hos A1Pallemøbler

Her hos A1Pallehavemøbler tilbyder vi således et stort og ikke mindst spændende udvalg af have pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter de helt rette pallemøbler til din have eller terrasse? Jamen så er du kommet til det helt rette sted. Vi tør nemlig næsten godt garantere, at du lige her blandt udvalget finder nogle pallemøbler, der falder lige i din smag samt matcher alle dine krav. Og vælger du desuden at købe dine nye pallemøbler her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at skabe den helt perfekte, hyggelige terrasse eller have, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af have pallemøbler til haven her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af møbler af paller til haven her på siden? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@a1pallemøbler.dk, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
749,00 DKK