Palleborde Arkiv - A1Pallemøbler Palleborde - A1Pallemøbler

Shop

Kategori

Kategori
  • Palleborde (5)
  • Pallemøbler (3)
  • Palle havemøbler (1)

Palle borde

Er du på udkig efter et rustikt pallebord til dit hjem eller have? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her på siden finder du nemlig vores store udvalg af palle- og tromleborde, og udvalget spænder bredt, så du har rig mulighed for at finde et pallebord eller et kabeltromle bord, som matcher netop dine ønsker og behov. Og uanset hvilken type bord du vælger, kan du med et pallebord tilføje et lækkert råt touch til din indretning, som du ikke får med nogle andre møbler. Lyder det som noget for dig? Så gå endelig på opdagelse lige her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Køb et pallebord af genanvendt affaldstræ

Et pallebord er altså både kreativ og stilfuld, og du vil med garanti ikke fortryde at inkorporere et sådant bord i din indretning. Alle vores palleborde er desuden produceret af affaldstræ, hvorfor vi bidrager positivt til miljøet ved at genanvende træ, der skulle have været smidt ud. Det gør desuden, at hvert pallebord er helt unikt – ingen af bordene er 100% ens. Bordenes rå look er dog stadig bevaret, og du får derfor også et pallebord, der kan pifte ethvert rum op. Så står du og mangler et palle sofabord til stuen? Måske du mere et til et kabeltromle sofabord? Så finder du med garanti det helt perfekte af slagsen lige her hos os.

Et bord af kabeltromler kan bruges på mange forskellige måder

…Og derfor er det også et helt unikt møbel. De giver dig nemlig en unik mulighed for at tilføje lidt ekstra krydderi til din indretning, idet ikke 2 tromler er ens. Dog ligner hvert bord på mange måder hinanden, hvorfor de naturligvis også komplimenterer hinanden rigtig godt. Du kan for eksempel vælge at style din terrasse, stue eller entre med et kabeltromle bord. Pynt bordet med en fin vase med blomster, en lille plante eller noget helt tredje, der kan være med til at give rummet lidt liv. Et kabeltromle bord kan dog også bruges på andre måder en som bord, og lægger du for eksempel en pude på toppen, kan du sagtens bruge dit kabeltromle bord som en ekstra siddeplads.

Stort udvalg af palleborde hos A1 Pallemøbler

Her hos A1 Pallemøbler tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af palleborde, og vi garanterer derfor også, at du finder netop det pallebord, som du har gået og drømt om. Du kan dog, som sagt, også gå på opdagelse i vores kabeltromle borde, hvis du er mere til borde med runde former. Køber du dog dit kabeltromle- eller pallebord her hos os, sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således kan du nemlig bestille det helt perfekte pallebord hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af palleborde lige her på siden, og find allerede i dag dit yndlings pallebord.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1 Pallemøbler er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens palle borde. Vi går op i at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt det helt rette bord af paller til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af palleborde? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt pallebord? Så skriv en mail til os på kontakt@a1pallemoebler.dk, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.