Pallemøbler ⇒ Køb dine bæredygtige pallemøbler HER! Pallemøbler - A1Pallemøbler

Shop

Kategori

Kategori
  • Pallemøbler (8)
  • Erhverv (3)
  • Palle havemøbler (3)
  • Palleborde (3)
  • Paller (1)
  • Pallesenge (1)

Pallemøbler

Velkommen til A1 Pallemøbler. Her på siden finder du vores store udvalg af pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og du har derfor også rig mulighed for at finde nogle møbler af paller her hos os, som falder lige i din smag. Vi tilbyder desuden pallemøbler til både indendørs og udendørs brug. Kort sagt, har vi lige det pallemøbel, du søger uanset, om det er et sofabord, skrivebord, et havesæt eller noget helt fjerde. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af pallemøbler allerede i dag – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Pallemøbler giver dit hjem et lækkert råt look

Pallemøbler har virkelig fundet sin plads i de danske hjem. De er nemlig blevet mere og mere populære gennem de sidste par år, og du har sikkert også siddet og drukket et glas vin i dem før. Og det er faktisk ikke bare flotte møbler – de er ligeledes utroligt praktiske. For hvad er mere bæredygtigt end at lave noget så simpelt som paller om til møbler, som vi kan have glæde af i mange år frem? Det er da genbrug på bedste vis. Pallemøbler har efterhånden fået samme rolle, som træ-ølkasser havde i de gode gamle dage. De smarte paller er nemlig en billig, nem og praktisk genvej til et stemningsskabende møbel. Af pallemøbler finder du således også utroligt mange forskelligartede møbler. Blandt andet pallesofaer, palleborde osv. og de kan alle være med til at give dit hjem eller have et lækkert råt look.

Vi laver pallemøbler ved at genanvende affaldstræ

Vi smider altså aldrig gamle paller, kabeltromler eller andet affaldstræ på forbrændingen. Nej, vi bruger det derimod til at lave alle vores lækre pallemøbler. Og ved at genanvende træet til netop produktionen af pallemøbler, reducerer vi altså også udledningen af CO2. Derudover bruger vi faktisk også stort set alt træet, så vi kan være sikre på, at vi laver mindst muligt spild. Og det genanvendte affaldstræ sikrer desuden, at dine pallemøbler får et helt unikt og personligt look, som kan være med til at sætte prikken over i’et på det moderne hjem. Det er altså ikke blot møbler, der appellerer til dig, der elsker en rå indretning. Nej, pallemøbler appellerer ligeledes til den bæredygtige forbruger!
Vi laver pallemøbler til både stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven, så der er rig mulighed for at finde pallemøbler her hos os, der matcher netop dine ønsker og behov. Og finder du ikke det, du søger, skal du være velkommen til at fortælle os om din gode idé.

Stort udvalg af pallemøbler hos A1 Pallemøbler

Her hos A1 Pallemøbler tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af pallemøbler til både hus, have og terrasse. Af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her hos os finder netop de pallemøbler, som du har gået og drømt om. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter et bord af kabeltromler, et pallebord, en pallesofa eller noget helt fjerde – du finder helt sikker det, du søger. Køber du desuden dine nye pallemøbler her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at anskaffe dig de helt perfekte pallemøbler, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af palle møbler her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1 Pallemøbler er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens pallemøbler. Vi går op i at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt de helt rette pallemøbler til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af pallemøbler? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt pallemøbel? Så skriv en mail til os på kontakt@a1pallemoebler.dk, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.