Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Shop

Pallemøbler

Velkommen til A1 Pallemøbler. Her på siden finder du vores store udvalg af alverdens pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og du har derfor rig mulighed for at finde nogle møbler, som falder lige i din smag. Vi tilbyder desuden møblerne til både indendørs og udendørs brug. Kort sagt, har vi lige netop det møbel, du søger uanset, om det er et sofabord, skrivebord, et havesæt eller noget helt fjerde. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af møbler allerede i dag – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Pallemøbler giver dit hjem et lækkert råt look

Pallemøbler har virkelig fundet sin plads i de danske hjem. De er blevet mere og mere populære de sidste par år, og du har sikkert siddet i en pallesofa før. Og det er faktisk ikke bare flotte møbler – de er ligeledes utroligt praktiske. For hvad er mere bæredygtigt end at lave noget så simpelt som paller om til møbler? Møbler, som vi kan have glæde af i mange år frem? Det er da genbrug på bedste vis. Pallemøbler har efterhånden fået samme rolle, som træ-ølkasser havde i de gode gamle dage. De smarte paller og kabeltromler er nemlig en billig, nem og praktisk genvej til et stemningsskabende møbel. Af pallemøbler finder du således også utroligt mange forskelligartede møbler. Du kan få pallesenge, pallesofaer, palleborde, pallereoler, pallehylder, osv osv. Og de kan alle være med til at give dit hjem eller have et lækkert råt look. Og er der et møbel du ønsker dig, men ikke kan finde? Fortvivl ikke! Vi står gerne til disposition og hjælper med af bygge det møbel, du ønsker.

Vi laver pallemøbler ved at genanvende affaldstræ

Vi smider altså aldrig gamle paller, kabeltromler eller andet affaldstræ på forbrændingen. Nej, vi bruger det derimod til at lave alle vores lækre pallemøbler. Og ved at genanvende træet til netop produktionen af pallemøbler, reducerer vi også udledningen af CO2. Derudover bruger vi  stort set alt træet, så vi kan være sikre på, at vi laver mindst muligt spild. Og det genanvendte affaldstræ sikrer desuden, at dine pallemøbler får et helt unikt og personligt look. - Det som kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert hjem. Det er altså ikke blot møbler, der appellerer til dig, der elsker en rå indretning. Nej, pallemøbler appellerer ligeledes til den bæredygtige forbruger!
Vi laver pallemøbler til både stuen, entreen, soveværelset  - og ikke mindst haven. Derfor er der rig mulighed for at finde pallemøbler her hos os, der matcher netop dine ønsker og behov.

Stort udvalg af pallemøbler hos A1 Pallemøbler

Her hos A1 Pallemøbler tilbyder vi et spændende udvalg af pallemøbler til både hus, have og terrasse. Af netop den grund tør vi  godt garantere, at du lige her hos os finder netop de pallemøbler, som du har gået og drømt om. Og det gælder uanset, om du er på udkig efter et bord af kabeltromler, et pallebord, en pallesofa eller noget helt fjerde. – Du finder helt sikker det, du søger.  Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af pallemøbler her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1 Pallemøbler er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens pallemøbler. Vi går op i at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi altid klar til at hjælpe dig. Således kan du være helt sikker på, at du får bestilt og købt de helt rette pallemøbler til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af pallemøbler? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt pallemøbel? Så skriv en mail til os på kontakt@a1pallemoebler.dk, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.