Shop

Hylder af paller

Er du helt vild med hylder af paller? Måske det er det udtryk, de tilføjer til indretning, som du godt kan lide? Uanset, hvorfor du har forelsket dig i de rustikke hylder af paller, så er de bare helt perfekte til dig, der ønsker at indrette hjemmet i en enkel og rustik stil. Og her på siden har vi samlet en masse lækre knagerækker og hylder af paller, som vi vurderer vil passe helt perfekt ind i enhver entre. Du kan naturligvis også bruge dem i hjemmets andre rum og værelser, men skal du til at indrette netop entréen, så er du især kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder hylder og andre møbler af paller til enhver smag, så vi tør næsten godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag – god fornøjelse!

Knagerækker og hylder af paller – helt perfekte i entréen

Vi tilbyder hylder af paller i flere forskellige looks, og du kan blandt andet vælge mellem mørkt og lyst træ alt efter, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Det mørke træ tilføjer ofte noget ekstra varme og hygge til indretningen, hvor det lyse træ derimod kan være med til at lysne et mørkt rum op.
Se blandt andet nærmere på vores fine knagerække i det mere brændte look. Knagerækken har vi skabt af en helpalle, hvis brædder er taget af. Disse brædder har vi brugt til at lave de hylder af paller, der sidder på knagerækken. Det er hylder, der er yderst praktiske, og som du med fordel kan bruge til opbevaring af alle dine personlige genstande. Det kunne være billeder af din familie, dine nøgler eller noget helt, helt tredje.
Og som om, at det ikke var nok, så har denne knagerække ligeledes et spejl. Vælger du derfor at købe denne knagerække til din entré, har du mulighed for lige at tjekke frisuren og makeuppen ud, inden du træder ud af døren om morgenen. Knagerækken i brændt look er desuden overfladebrændt, hvilket giver et råt og rustikt udtryk, der giver varme og hyggelig stemning lige, fra du går ind i det rum, du placerer den i.

Brug dine hylder af paller i soveværelset

Har du et større soveværelse, kan du med stor fordel også vælge at hænge din knagerække med hylder af paller dér. Dette møbel kan nemlig bruges på mange forskellige måder, og spejlet gør det helt ideelt som makeup eller smykke udstilling. Hæng således dine smykker på knagerne, mens dine parfumer kan stå udstillet på hylderne. Kontrasten mellem de fine og feminine smykker og det rustikke træ skaber en helt unik stemning, som du med garanti vil komme til at elske!

Stort udvalg af hylder af paller hos A1pallemøbler

Her hos A1pallemøbler tilbyder vi altså er stort og ligeledes spændende udvalg af knagerækker og hylder af paller, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe dine knagerækker eller hylder af paller her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at sætte prikken over i’et på din indretning, men helt uden, at du behøver at bruge hele din opsparing på det – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af knagerækker og hylder af paller her på siden, og find netop dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1 Pallemøbler er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens hylder af paller. Vi går op i at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt den helt rette pallehylde til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af hylder lavet af paller? Måske du ønsker at vide mere om en helt bestemt palle hylde? Så skriv en mail til os på kontakt@a1pallemoebler.dk, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
899,00 DKK