Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Shop

Paller og pallerammer

Er du på udkig efter nogle paller og/eller pallerammer? Måske du ønsker at bygge dine helt egne pallemøbler af dem? Palleseng? Lave højbede? Byg for eksempel en pallesofa på terrassen eller rundt om et bålsted og gør det til havens samlingspunkt med hynder og tæpper til de kølige aftener. Kan du sige ja til noget af det, er du kommet til det helt rette sted. Hos A1Pallemøbler har vi nemlig samlet et spændende udvalg, så du har rig mulighed for at finde nogle, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for alle vores paller er dog, at de er af allerhøjeste kvalitet samtidig med, at de bliver tilbudt til favorable priser. Gå endelig på opdagelse blandt udvalget allerede i dag – god fornøjelse! Se også vores udvalg af pallemøbler her

ISPM15 varmebehandlet

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Paller og pallerammer til ethvert behov

Hvilke paller eller pallerammer leder du efter? Her på siden finder du forskellige slags paller og pallerammer, og du kan vælge imellem forskellige størrelser og kvaliteter. Derudover kan du frit vælge imellem nye og brugte paller, og du kan endda vælge vores EUR-paller, der også kaldes Europa paller. Dette er EUR paller, der er standardiserede samt internationalt godkendte paller – og så er de ligeledes miljøvenlige, hvorfor de egner sig rigtig godt, hvis du ønsker at bygge dine egner møbler af dem.

Byg med paller – skab møbler til både have og hjem

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe dine paller her hos os. Vi smider nemlig hverken gamle paller, kabeltromler eller andet affaldstræ ud. Nej, i stedet bruger vi det igen og igen til at skabe pallemøbler. Og det betyder, at reduceringen af CO2 bliver reduceret. Med andre ord: vælger du at bygge dine egne pallemøbler, tager du et yderst miljøvenligt valg. Og ønsker du ikke at bygge dine pallemøbler selv, så tilbyder vi også at gøre det for dig. Uanset, hvad du vælger, kan du bruge dine pallemøbler i både stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – mulighederne er uendelige.

Køb paller og byg møbler

Ønsker du således at bygge enten en seng, en sofa eller måske et helt loungemiljø? Så er paller det helt rette valg til dig projekt. I hvert fald, hvis du ønsker at gå i gang med et projekt, der er nemt og hurtigt samt giver et resultat, der er råt og rustikt, og passer ind i ethvert hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med paller. Så gå endelig i gang med enten hylder, sofaborde eller havemøbler allerede i dag. Du kan i hvert fald finde alle pallerne til dit projekt her hos A1Pallemøbler.dk. Vores service er i top, og vi leverer hurtigt, når du bestiller din palle – og har du brug for gode råd og vejledning, står vi naturligvis altid klar.

Stort udvalg af paller til salg hos A1Pallemøbler.dk

Her hos A1Pallemøbler.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af paller til pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi godt garantere, at du hos os finder nogle paller, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dine nye paller her hos os, så sørger vi for, at du får råd og vejledning med på vejen. Så kan du nemlig skabe dine helt egne pallemøbler, ligesom du vil have dem. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af paller her på siden, og find dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder. Vi bestræber os desuden på at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige. Har du spørgsmål til vores udvalg af paller her på siden? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@a1pallemøbler.dk, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.