Byg selv plantekasse - Køb din DIY plantekasse hos A1Pallemøbler Plantekasse kits - A1Pallemøbler

Shop

Kategori

Kategori
  • Højbede og plantekasser (2)
  • Palle havemøbler (2)
  • Plantekasse kits (2)

Plantekasse kits til haven eller terrassen

Vores byg selv plantekasse kits er fantastiske til dig, der ønsker at dyrke grøntsager i haven. Udover, at de er utroligt funktionelle, så fås de også i flere forskellige looks. Det giver dig naturligvis mulighed for at vælge en byg selv plantekasse, der falder lige i din smag. Vælg blandt andet et blomsterkasse lav selv kit med et brændt look. Denne vil tilføje et råt og rustikt look til haven, og det strømlinede look vil med garanti gøre enhver nabo misundelig.

Vi har lavet 6 forskellige DIY plantekasse kits, så du bare skal vælge det, du har brug for. Er der ikke et kit, der passer til dine behov, kan du kigge på vores andre plantekasser og palleramme-muligheder lige her.

Nyd lidt frisk luft og lav en byg selv plantekasse på samme tid

Den tid, du bruger i haven, er for det meste givet godt ud. Det er nemlig godt for både krop og sjæl at komme lidt udenfor. Når du går rundt og hygger dig i din have får du nemlig en masse frisk luft samtidig med, at du kommer tættere på og mærker naturen mere – og det har vi alle sammen godt af i ny og næ. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig forskelligt, hvor stort ambitionsniveauet for haven er. Nogle har tårnhøje ambitioner, mens andre har det stikmodsatte. Uanset, hvilken én af dem du er, så burde du dog komme ud i haven – og du kan i samme tid nyde glæden ved en god plantekasse. Men har du ikke allerede én? Så kan du i stedet bruge din tid udenfor på at lave din helt egen byg selv plantekasse. En byg selv plantekasse kan nemlig gøre underværker for din have, og har du mod på at bygge den selv, kan du få den præcis, som du ønsker.

Byg selv plantekasse – hvad skal jeg være opmærksom på?

Først og fremmest skal du have dine omgivelser for øje. Det nytter selvfølgelig ikke noget, at du har en flot plantekasse, hvis den fylder for meget, så der ikke er plads til, at du selv kan være på enten altanen, terrassen eller i haven. Derudover kan du med fordel overveje, om din plantekasse skal have hjul. Vi tilbyder blandt andet et kit til en byg selv blomsterkasse på hjul, som er dejlig em at flytte rundt på. Således kan du for eksempel flytte din plantekasse efter sol og vand, som naturen kommer med helt selv, så dine planter altid får præcis det, de har brug for.

Stort udvalg af byg selv plantekasser hos A1Pallemøbler

Her hos A1Pallemøbler tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af byg selv plantekasser. Udvalget spænder bredt, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at der er et byg selv plantekasse kit, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dine byg selv plantekasse kits her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at få de flotteste planter eller blomster op i haven, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af byg selv plantekasse kits her på siden, og find én eller flere, der matcher netop dine ønsker og behov!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af plantekasser til gør det selv projekt her på siden? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@a1pallemøbler.dk, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.