Krydderipalle med fod og tavler

899,00 DKK1.299,00 DKK

Ryd

Mål:

Længde 120 cm Højde 80

Pallemøbel til haven

Enkelt Rumdeler til krydderurter til haven eller køkkenet med fod og kridttavle. Smart til opdeling af haven. Skab din egen unikke privatsfære med et pallemøbel fra A1pallemøbler, en rumdeler af genbrugs paller – og gør den levende med velduftende krydderurter eller lave blomster, der tiltrækker sommerfuglene – kun fantasien sætter grænser! Sæt dine krydderurter i pallen, og brug krydderurterne til salat og grillmad og få dig en velduftende rumdeler. Fås med eller uden tavle, i brændt eller natur. (Tillæg for tavle og brændt) Hver og en er unik – ikke 2 er ens!

Mål:

Længde 120 cm Højde 80

Pallemøbel til haven

Enkelt Rumdeler til haven uden fod med tavler. Smart til opdeling af haven eller krydderi i køkkenet. Skab din egen unikke privatsfære med et pallemøbel fra A1pallemøbler, en rumdeler af genbrugs paller – og gør den levende med velduftende krydderurter eller lave blomster, der tiltrækker sommerfuglene – kun fantasien sætter grænser! Sæt dine krydderurter i pallen, og brug krydderurterne til salat og grillmad og få dig en velduftende rumdeler. Fås med eller uden tavle, i brændt eller natur. (Tillæg for tavle og brændt) Hver og en er unik – ikke 2 er ens!

Palle til krydderurter bygget af genbrugstræ

Pallerne vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på hylderne der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den olie vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her Se vores andre havemøbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.