Møbler til entre - køb dine bæredygtige møbler her - A1Pallemøbler Entrésæt træ - brændt - A1Pallemøbler

Entrésæt træ - brændt

1.499,00 DKK

Møbler til entreen

Vores møbler til entreen i brændt look er lavet af en helpalle, hvor brædderne er taget af og der er lavet hylder i stedet. Disse hylder skaber praktisk opbevaring til billeder af familien, eller til at afsætte de ting du har brug for når du skal ud af døren. Der er også en matchende bænk, til skoopbevaring, eller til at snørre snørrebånd.

Knagerækken har et spejl indsat der giver mulighed for lige at tjekke frisuren, inden du forlader dit hjem og skohylden har plads til de sko du bruger ofte, både på, under og i bænken.

Knagerækken kan bruges i entreen, eller som et fantastisk hylde i stuen eller gangen, hvor der er behov for lidt ekstra varme. Skohylden kan bruges som bænk, både med og uden hynde og du kan dermed benytte begge dele på flere måder.

Entresættet i brændt look er overfladebrændt, hvilket giver et råt, rustikt udtryk, som giver varme og hyggelig stemning lige fra du går ind i rummet.

Vores entresæt fås også i natur look her 

Eller køb kun knagerække delen her

Mål:

(H/B/D)

Spejldel: 80x120x40

Skohylde: 30x120x40

Møbler bygget af genbrugstræ

De paller vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på hylderne der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den olie vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt.

Se også vores udvalg af paller her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.