Eu Palle - Fabriksny palle til dine DIY projekter ✔️ - A1Pallemøbler EUR paller - Ny ISPM15 varmebehandlet - A1Pallemøbler

EUR paller - Ny ISPM15 varmebehandlet

299,00 DKK

Vores Nye EU paller er perfekte til at bygge dine egne møbler!

Byg for eksempel en pallesofa på terrassen eller rundt om et bålsted og gør det til havens samlingspunkt med hynder og tæpper til de kølige aftener. Eller vælg selv størrelsen på din nye seng ved brug af paller som sengebund. Pallernes brædder giver en naturlig udluftning til din seng, der erstatter lameller på en traditionel sengebund. Mal pallerne, eller lad dem være naturlig og læg lyskæder under og få din drømmeseng. Når du bruger paller kan du helt selv vælge størrelsen. Brug f.eks 2 paller i bredden, 2 i længden og 2 i højden og få en seng på 160x240, eller læg endnu en række paller i bredden og få en firkantet seng på 240x240 hvor der er plads til hele familien Mulighederne er uendelige med paller og med vores nye EU paller får du den bedste holdbarhed og de nemmeste paller at male, skulle du ønske det. Hvis du ønsker nogle paller der har et mere rustikt udtryk kan du med fordel kigge på vores brugte paller. Hvis du ikke har mod på at bygge selv, kan du altid skrive til os, så vil vi meget gerne give dig et tilbud på at vi bygger dit drømmemøbel for dig.

Fabriksny EU palle. 

Vores fabriksnye EU palle er det perfekte valg, om det er til transport, en ny terrasse eller et pallemøbel. 

Vores Fabriksnye EU paller kan bruges til alle former for DIY-projekter og de er en super billig måde, at få dit drømmemøbel. 

Vi hjælper dig meget gerne med hvordan du kan lave dit projekt, send os en besked med dit ønske, så hjælper vi med planlægningen og eventuelt tegninger over, hvordan du kan bygge det. 

Hvis du ikke er den store handyman/woman, kan vi også lave dit drømmemøbel for dig. 

Vi bestræber os på, at have en fantastisk service for vores kunder og derfor er det enormt vigtigt for os, at du er tilfreds med vores service. Derfor er vi altid tilgængelige - også weekender og helligdage!

Vi har paller i mange forskellige typer. Se hele udvalget her

Skal du indkøbe for en virksomhed? Så gå til vores B2B side lige her

 

Mål: 120 x 80 cm 

Om os

I stedet for at smide gamle paller, kabeltromler og andet affaldstræ på forbrændingen, genanvender vi træet til produktion af pallemøbler og reducerer derigennem udledningen af CO2.

Vi indhenter affaldspaller og kabeltromler fra vores kunder og udvikler pallemøbler af dem. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi anvender affaldstræ, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger.

Pallemøbler fås både til stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer.

Vi har stor fokus på at finde muligheder for bruge kasserede paller og rammer samt kabeltromler.
Vi udvikler forskellige møbler ud af paller / rammer og kabeltromler som man ellers ville lave til flis eller køre på forbrændingen

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.