Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.
Tilbud

Pallereol

695,00 DKK995,00 DKK

Mål: 110cm høj, 51cm dyb, 140cm bred.

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm.

Klik her for varianter, hvis du mangler en variant, så kontakt os her

Ryd
Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Pallereol

Vores nye pallereol egner sig både til at stå inde, som ude. Pallereolen er lavet af ISPM15 varmebehandlede paller, og er meget anvendelig med sine dybe hylder. Har du brug for en rå og rustik pallereol, finder du den her. Der er rigtig meget plads i den og dens funktionalitet kender ingen grænser. Brug den i stuen til pyntegenstande, bøger, musikanlæg eller hvad du ellers kan finde på. På børneværelset til børnenes legetøj. I entreen til fodtøj og kurve til tørklæder og alt det andet du ikke lige ved, hvor skal være. I haven er pallereolen meget anvendelig til fx haveredskaber, krukker, børnenes udelegetøj, vandkander osv. Du kan også udnytte højden og sætte dem ovenpå hinanden. (Husk at fastgøre) Reolen bliver som udgangspunkt let slebet, og står i dette tilfælde brændt og behandlet med udendørs træbeskyttelse.

Håndlavet pallereol af dansk kvalitet

I stedet for at smide gamle paller, kabeltromler og andet affaldstræ på forbrændingen, genanvender vi træet til produktion af pallemøbler og reducerer derigennem udledningen af CO2. Vi indhenter affaldspaller og kabeltromler fra vores kunder og udvikler pallemøbler af dem. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi anvender affaldstræ, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger. Pallemøbler fås både til stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven. Vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer. Eller du kan lave dit eget "loungesæt" til haven af paller. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.