Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Palleseng 180 x 240

1.494,00 DKK

Palleseng lavet af nye EUR paller

Palleseng af nye EUR paller ISPM15 varmebehandlede.

3 nye EUR paller a 120x80 cm, og 3 nye EUR halvpaller a 80x60cm.

Ikke lige den størrelse, DU skal bruge? Se de forskellige billeder for inspiration til valg af størrelse!

Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Vores Nye EUR paller er perfekte til at bygge din egen palleseng!

Pallesengen på første billede består af 3 nye EUR helpaller og 3 nye EUR halvpaller. 1 helpalle har målet 120x80cm og en halvpalle har målet 80x60cm. Du kan naturligvis selv vælge størrelsen på din nye palleseng. Ved brug af paller som sengebund giver pallernes brædder en naturlig udluftning til din seng, så du ikke behøver lameller, som på en traditionel sengebund. Mal pallerne, eller lad dem være naturlige og læg fx lyskæder under og få din drømmeseng. Når du bruger paller til at lave en palleseng, kan du få din palleseng i mange størrelser. Brug f.eks 2 paller i bredden, 2 i længden og 2 i højden og få en seng på 160x240x20cm, eller læg endnu en række paller i bredden og få en firkantet seng på 240x240 hvor der er plads til hele familien Mulighederne er uendelige med paller og med vores nye EUR paller får du den bedste holdbarhed og de nemmeste paller at male, såfremt du ønsker det.

Fabriksny EUR palle ISPM15 varmebehandlet

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Vores fabriksnye EUR paller er det perfekte valg til dine gør det selv projekter, det være sig en ny terrasse eller et pallemøbel - eller en palleseng.

Vores Fabriksnye EUR paller kan bruges til alle former for DIY-projekter og de er en super billig måde, at få dit drømmemøbel på.

Vi har paller i forskellige typer. Se udvalget her

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.