Krydderurter - Køb dine bæredygtige møbler her - A1Pallemøbler Opbevaring til krydderurter af palle - A1Pallemøbler

Opbevaring til krydderurter af palle

1.299,00 DKK1.899,00 DKK

Ryd

Pallemøbel til haven

Dobbelt "rumdeler" til haven med eller uden hjul Skab din egen unikke privatsfære med en rumdeler af paller - gør den levende med velduftende krydderurter og sæt den i køkkenet eller på terrassen, eller fyld den med smukke blomster, der tiltrækker sommerfuglene - kun fantasien sætter grænser!

Pallemøbel til haven

Opbevaring til krydderurter af palle til haven med eller uden hjul Skab din egen unikke privatsfære med en rumdeler af paller - gør den levende med velduftende krydderurter og sæt den i køkkenet eller på terrassen, eller fyld den med smukke blomster, der tiltrækker sommerfuglene - kun fantasien sætter grænser!

Rumdeler bygget af genbrugstræ

Pallerne vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på hylderne der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den olie vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her Se vores andre havemøbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.