Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.
Tilbud

Rundt sofabord af kabeltromle Ø80

1.895,00 DKK1.995,00 DKK

Mål: Ø80cm, højde 46cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Vælg her for behandling

Ryd
Gratis fragt ved køb over 2.500 kr.

Sofabord af Kabeltromle Ø 80

Vores runde sofabord er lavet af en gammel kabeltromle og er på billedet brændt for at få et helt fantastisk rustikt udtryk, der med garanti fylder ethvert rum med varme. Bordet passer ind alle steder du kunne have brug for et bord, om det er sofabord, sidebord, sengebord eller legebord til børnene. Bordet passer ind alle steder og med sit rustikke udtryk giver det et løft til indretningen. Bordet er lavet af upcyclede kabeltromler. Det betyder, at træet har fået nyt liv og er klar til at fungere som bord i mange år.

Vil du også spare fragten?

Hvis du køber 3 pallehylder sammen med dette bord, får du fri fragt, se her

  • Rundt sofabord, lavet af gammel kabeltromle ø80 cm.
  • Sofabordet er her brændt og lakeret for at få et rustikt udryk og for at forlænge holdbarheden af den brændte overflade.
  • Sofabordet kan bruges både indendørs og udendørs og er derfor alsidig i sin udnyttelse - kun fantasien sætter grænser!
  • Du tilkøber selv hvilken behandling bordet skal have, det er som udgangspunkt slebet, og så vælger du selv om du skal behandle det, eller vi skal tage os af det.

Se også vores firkantede version her Ønsker du en anden størrelse?  Så kontakt os her, eller på Facebook,Vi kan lave alle størrelser til dig.

Sofabord bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt til dette sofabord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på sofabordene der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den lak vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.