Shop

Kategori

Kategori
  • Pallesenge (5)
  • Pallemøbler (4)
  • Paller (4)
  • Højbede og plantekasser (1)

Pallesenge

Går du og drømmer om en palleseng? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af paller, som du kan bruge til at lave din helt egen palleseng. Vi har paller, så du kan lave netop den seng, som du går og drømmer om. Lav blandt andet pallesenge i 140x200 eller pallesenge i 180x200. Er du dog slet ikke interesseret i pallesenge diy projekter? Så har vi også en færdig palleseng til salg. Så uanset, hvad du godt kunne tænke dig, så har vi det her hos A1Pallemøbler.

Hvorfor skal jeg bygge min egen palleseng?

Med en palleseng får du en seng, der er rå og flot og som ikke koster alverden. Det er et rigtigt godt alternativ til dig, der ellers havde tænkt, at du skulle have en dyr sengeramme eller kontinentalseng. Og som om, at det ikke var nok, så kan du ligeledes slå din kreativitet løs, hvis du vælger at bygge din helt egen palleseng. Det betyder naturligvis, at du kan få din seng præcis, som du vil have den. Og har du brug for mere opbevaringsplads, så kan du blot købe flere paller og stable dem i højden. Således kan du nemt få plads til noget opbevaring under sengen.

Hvilken madras skal jeg vælge til min palleseng?

Har du endelig fået bygget dig din helt egen palleseng? Kan du dog ikke komme i mål, før du får den helt rette madras på? Og ved du ikke, hvilken madras, du bør vælge? Så kan du måske blive klogere her. Vi anbefaler nemlig altid, at du bruger en springmadras til din palleseng. Har du dog allerede en skummadras liggende, kan du også sagtens bruge den, hvis ikke du vejer ret meget. Men når det så er sagt, så er det altså en springmadras, der er mest behagelig. Og vælger du desuden en springmadras, får du også en rigtig seng ud af pallerne.

Paller til din perfekte palleseng

En palleseng er efterhånden blevet en rigtig klassiker. I hvert fald, hvis du ønsker at skabe et soveværelse, der er råt og moderne. Og det skyldes ikke mindst, at en palleseng er ualmindeligt alsidigt samt, at den ser ud af så meget mere end en helt almindelig og billig boxmadras. Og er det netop derfor, du ønsker at kreere din helt egen palleseng? Jamen så finder du lige her på siden de paller, du skal bruge, for at lave den. Udforsk endelig udvalget og find en sammensætning af paller, der matcher de ønsker, du har til din kommende palleseng.

Stort udvalg af pallesenge hos A1Pallemøbler

Her hos A1Pallemøbler tilbyder vi et stort og ikke mindst spændende udvalg af paller til pallesenge. Udvalget spænder bredt, og ønsker du derfor at lave din helt egen palleseng? Jamen så finder du lige her pallerne til det. Vælger du desuden at købe dine paller her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at bygge den helt perfekte palleseng, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af paller her på siden, og find netop dem, du skal bruge til din palleseng, allerede i dag.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder du helt fantastiske pallesenge. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af pallesenge her på siden? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@a1pallemøbler.dk, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
1.254,00 DKK